ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

O Χρήστος Θηβαίος συναντά ξανά μετά από χρόνια τον Θάνο Μικρούτσικο στο Γυαλινο Μουσικο Θεατρο. Μαζί τους η νέα ερμηνεύτρια του συνθέτη Μαριάννα Πολυχρονίδη.
Στο πρώτο μέρος ο Μικρούτσικος θα παρουσιάσει την καινούργια του δουλειά, που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες, «Στην Ομίχλη των Καιρών» και ο Χρήστος Θηβαίος θα παρουσιάσει την τελευταία του δουλειά με τίτλο «Σιδερένιο Νησί».
Το δεύτερο μέρος ο Σταυρός του Νότου θα είναι εκεί μαζί με τον Γουίλι, τον W. G. Allum και τους 7 Νάνους. Η Πιρόγα θα συναντήσει το Ημερολόγιο, η Σωτηρία της ψυχής τις Περικοπές, η Μικρή Πατρίδα την Ρόζα και τον Άμλετ της Σελήνης. Όλα αυτά «Στη χώρα των θαυμάτων».

Τους τρεις καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν σπουδαίοι μουσικοί, όλοι τους σολίστ υψηλών προδιαγραφών. Επικεφαλής ο Θύμιος Παπαδόπουλος με τα πνευστά του αλλά και ο Μάξιμος Δράκος με τα πλήκτρα του, ο Πέτρος Βαρθακούρης στο μπάσο και στις κιθάρες, ο Γιάννης Αγγελόπουλος στα τύμπανα κι όπως πάντα ο Θάνος στο πιάνο. Τα φώτα της παράστασης έχει σχεδιάσει η Κατερίνα Μαραγκουδάκη και τον ηχητικό σχεδιασμό έχει κάνει ο Γιώργος Κορρές.



Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμές:
13 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar | 15 ευρώ με ποτό στο bar
Φοιτητές - Άνεργοι, 10 ευρώ
Τραπέζι
65 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
125 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα
ελάχιστη κατανάλωση στο τραπέζι 20 ευρώ
ΑΜΕΑ: 20% έκπτωση
Προπώληση εισιτηρίων
www.viva.gr | 11876 και σε όλα τα καταστήματα
Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315 600
www.gialino.gr